A szomszédban már verseny is elmarad

A szomszédban már verseny is elmarad

2020-03-10 Off By bigbeni

A szlovák kormányfő tegnap bejelentette, hogy két hétig tilos minden sport és kulturális rendezvényt megtartani. Ebbe az időszakba esik bele a tavayl általunk is látogatott HRC vagyis a Hobby Rally Cup idei bajnokságának első versenye is. A sorozat a határtól pár kilométerre Vel’ké Zlievce szélén lávő pályán fut. Sok a környéken élő magyar szokott részt venni a sorozaton.

Ausztriában sem kecsegtet több jóval a helyzet. Március végéig vannak korlátozva a rendezvények. A kormány március végéig betiltotta az 500 főnél nagyobb tömeget megmozgató kültéri eseményeket. Az osztrák bajnokság második versenye esik a korlátozott időszakba, azonban a Rebenland Rallyról még nem született egyértelmű döntés.

Olaszországban egyáltalán nem rózsás a helyzet. Zárt kapus futball meccsek, elmaradt versenyek. Paulo Nobre Mexikóban a Motorsport Italia által üzemeltetett autóval vesz részt. A csapat egy része az összes felszereléssel ki tudott utazni, viszont a haza utuk egyelőre lehetetlennek tűnik.

Hazánkban “még csak” a március 15-i rendezvények kerültek törlésre. Remélhetőleg az ORB szezon nyitót nem fogja befolyásolni a helyzet.

Ha tetszett:
fb-share-icon0
Tweet 20