Craig Breen ERC-ben a Hyundai támogatásával

Craig Breen ERC-ben a Hyundai támogatásával

2020-02-05 Off By bigbeni

A 30 éves ír versenyző, amellett, hogy “beugrós” pilóta a világbajnoki csapatban, az ERC mezőnyében méretteti meg magát a Hyundai Motorsport támogatottjaként.

2015 után, amikor a bajnokság 2. helyén végzett, 2020-ban újra teljes szezont fut egy i20 R5 verseny autóval a BRC Racing Team-mel és a MRF Tyres támogatásával.

“Örülök, hogy az MRF Tyres-szel vágunk neki ennek a kalandnak! Tavaly sokat dolgoztunk együtt a gumi fejlesztésén. Nagyszerű év lesz ez! Jó lesz visszatérni olyan versenyekre, ahol mentem régen és újakon versenyezni!”

“Az MRF Tyres-nek hosszú és büszke története van az ázsiai, indiai térségben a rallyban. Kilenc APRC bajnoki címmel a hátunk mögött eljött az idő a következő lépésre. Tisztában vagyunk vele, hogy nehéz lesz felvenni a versenyt az európai riválisainkkal, de elkötelezettek vagyunk, tanulni és fejlődni szeretnénk!” – mondta az MRF Tyres ügyvezetője, Arun Mammen.

“Nagyon örülünk, hogy az MRF Tyres az FIA Európa Bajnokságot választotta, hogy visszatérjen a nemzetközi színtérre a Michelin és a Pirelli mellé. Breen és Nagle személyében profi partnerekre találtak, aki fel tudják majd venni a versenyt a többi párossal.” – Jean-Baptiste Ley.

Borító kép: twitter.com/Craig_Breen

Ha tetszett:
fb-share-icon0
Tweet 20