Egy finn pilóta Breen mellett

Egy finn pilóta Breen mellett

2020-03-06 Off By bigbeni

Az MRF Tyres idén Craig Breen-nel teljes szezont megy az Európa Bajnokságban. Programjuk bővítését jelentették be nem régen, mely szerint az ígéretes finn tehetség Emil Lindholm lesz 4 versenyen Breen csapattársa.

Ezzel a megállapodással nem csak Lindholm nyer, hiszen így az MRF Tyres első évében mindjárt két különböző márkával szereznek tapasztalatot, ugyanis Lindholm a már számára megszokott Skoda-val indul majd ERC-ben is.

“Az MRF Tyres nagyon is komolyan veszi a versenyzést! Remélem, hogy a versenyeken szerzett tapasztalataimmal hozzá tudok járulni a fejlesztésekhez, amik nagyon fontosak. Láthattuk Breen-t az Itaralli-n, hogy egy olyan gumival tudott gyors lenni, ami előtte nem látott még havat. Ez azt jelenti, hogy nagyon jók a termékeik. Szeretnék jó időket autózni majd és ez úgy tűnik most, hogy az MRF Tyres segítségével menni fog.”

“A fejlődés a legfontosabb dolog. Az, hogy ERC-ben rajthoz állhatok egy hatalmas kihívás, nagyon sokat kell majd tanulni idén. Nem tettem le a világbajnoki szereplésről sem és ehhez ez egy nagy lépés.

Linholm számára egyenlőre három ERC forduló biztos: Azores Rally, Rally Liepaja és a Rally Poland. Ezen kívül még biztos lesz egy, ami később kerül meghatározásra!

Borító fotó: https://twitter.com/Emil_Lindholm

Ha tetszett:
Tweet 20