Következő versenyek
nächstes rennen / ďalšie preteky

Magyar zászlóSzékesfehérvár Rally 2018.06.15-17. > részletek / information <

Osztrák zászlóSchneebergland Rally 2018.06.22-23. > részletek / information <

Osztrák zászlóW4-Rallysprint Langenlois 2018.06.02. > részletek / information <

Facebook live stream

Horvátországban melegítenek

2017/11/22 | MR Racing SE

Déli szomszédjainknál, a horvátországi Santa Domenica Rally Show-n folytatja éves programját az MR Racing Hondás párosa a Neukirchner András - Guzi Róbert duó. A srácok a hétvégi kirándulásra az orfűi Da Vinci Rallye Sprinttel hangolódtak.

Horvátországban melegítenek

A Mecsek Rallye-n már tudták, hogy kihagyják a szezonzáró egri versenyt és a nagyon jó hangulatú horvát futamra készülnek, ám idő közben úgy alakult, Orfűn is rajthoz állnak. Sajnos a versenyen az egyik féktárcsa kettétört, így ideje korán fel kellett adniuk az amúgy is tét nélküli rallysprint futamot.

"Andris és Robi év közben jelezte felém, hogy van ez a horvátországi Rally Show, ahol szívesen mennének idén. Ódákat zengtek róla, hogy milyen jó hangulatú az egész és mivel az idei évre amúgy is két külföldi versenyt terveztünk be, így gondolkodás nélkül mondtam nekik, hogy ott a helyünk" - kezdte a beszélgetést Szilágyi Tamás a csapat koordinátora, majd hozzátette: "Ez egy buli verseny, ahol a 144 indulóból 46 Magyarországról érkezik. A számok mindent elárulnak, ezért azt gondolom, mindenképpen egy jó hétvége elé nézünk."

A csapat semmilyen célt nem tűzött ki maga elé, pusztán szeretnék magukat jól érezni, és ha ehhez még jó eredmény is társul, akkor még elégedettebbek lesznek majd. Remélhetőleg jókedvüket az időjárás sem szegi majd, hiszen vasárnapra Savršćak környékére esőt és szelet jósolnak.

A magyarok iránt érdeklődők a Rally Show hivatalos oldalán tájékozódhatnak: http://rallysantadomenica.com

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Mirelit Mirsa Zrt., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., GPsped Kft., Prior Kft., Kozák Kft., Fiscat Online Pénztárgépek, Fáraók Tours, PSL Hungary Kft., Alox Kft., Bátori Kert-Plusz Kft., White PSL Trans Kft., Twolex Kft., Röplap Bt., Bervent Ho- és Légtechnikai Kft., Gamma-Modul Kft., Jump Energy, Teherati 2006 Kft., Kereken-Pálya Kft., GULF Oil Hungary, Wavecom Informatikai Kft., Berger Stanc Kft., Lajkó Tibor fényező, HHC Kft., Pro Express Bt., Autóüveg Abrók, KBT Dekor Hungary Kft., Lozandro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Unit Design Kft., Hungaro Car Group Kft., Fehérné és Társa Bt., Pannon Led Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Galvox Felületkezelő Kft., Autogumiplaza-Pirelli, Mega-LKW Kft., Autósport és Formula Magazin, Rally Café Magazin

Legutóbbi hírek

Nachrichten/Správy