Meeke: Jókor, jó helyen!

Kris Meeke úgy érzi, hogy új csapatával, a Toyota Gazoo Racing-gel van az eddigi legnagyobb esélye a sikerre.

A 39 éves pilóta a tavalyi Portugál Rally-n elszenvedett hatalmas balesete óta nem ült autóba, mivel a Citroen ezután elbocsájtotta a csapattól. Ennek ellenére úgy érzi készen áll a visszatérésre és örül, hogy a Mini és a Citroen után a Toyota-val egy új lehetőség előtt áll.

“Figyelembe véve az utóbbi időszakot a karrieremben úgy gondolom ez egy hatalmas lehetőség. Annak idején a Mini-vel kötött három éves szerződésemből hat verseny lett, ezután kerültem a Citroen-hez, ahol a C3-mal egyáltalán nem jött ki a lépés., de most életemben először érzem úgy, hogy jókor vagyok jó helyen! Ha valaki tavaly év elején megkérdezte volna hol képzelem el a jövőmet, akkor azt mondom, hogy itt!”

Az új csapattal új navigátor is érkezett Meeke mellé. Korábbi társa Paul Nagle helyett idén Hayden Paddon volt navigátora, Seb Marshall diktálja majd az itinert.

“Paul 11 éve ült mellettem az autóban és ez idő alatt rengeteg dolgot megéltünk együtt. Azok után ami tavaly és az azt megelőző időszakban történt úgy éreztem, hogy ha visszatérek, akkor az egy teljesen új kezdet legyen. Nagyon örülök, hogy 2019-ben Seb ül mellettem!”

Fotó / forrás: wrc.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*