Mikkelsen újra rajthoz áll

Mikkelsen újra rajthoz áll

2020-03-06 Off By bigbeni

Az idén ülés nélkül maradt Andreas Mikkelsen március közepén a belga bajnokság második fordulóján fog rajthoz állni egy Polo R5-tel. A jobb1-ben most is Anders Jaeger foglal helyet mellette. Mikkelsen a belga Pieter Tsjoen Racing által üzemeltetett autóval indul majd.

“Nagyon várom már a versenyt! Még nem indultam itt, sőt még csak az Ypres Rally-n mentem Belgiumban. Az időjárás nagyon izgalmassá és nehézzé teheti a versenyt, ami videók alapján kicsit sem hasonlít az Ypres-hez. Ezzel a típussal még soha nem mentem, de biztos vagyok benne, hogy nagyon jó lesz és sikerül felvenni a kesztyűt. A helyi pilóták nagyon gyorsak, biztos vagyok benne, hogy nagy csaták lesznek!”

“Mindemellett keményen dolgozok, hogy visszatérhessek a világbajnokság mezőnyébe. Ez a mostani egy jó lehetőség arra, hogy ne távolodjak el még jobban a versenyzéstől és jól érezzem magam.”

A 6. Herock Spa Rally március 14. és 15. között kerül megrendezésre. Mind a két nap 10 – 10 szakasz vár a mezőnyre, ami összesen 205 verseny kilométer.

Borító fotó: https://twitter.com/AMikkelsenRally

Ha tetszett:
Tweet 20