Monte-Carlo Rally 2020. – 3. nap | HÍREK

Monte-Carlo Rally 2020. – 3. nap | HÍREK

2020-01-25 0 By bigbeni

Folytatódott a tizedekért zajló küzdelem az élen. A nap nyitó szakaszán Neuvillenek sikerült legjobban alkalmazkodni a trükkös körülményekhez, azonban Ogier és Evans sem maradt el nagyon.

Az első kör második szakaszán azonban a belgának nem úgy jött ki a lépés ahogy szerette volna. Evans villantott ismét, Ogier több, mint 7-t, Neuville pedig majdnem 14-t kapott a 20 kilométeres szakaszon, ezzel újra az összetett élére állt a brit.

A 10 szakasz végén nagyot hibázott Oliver Solberg. A VW olyan komoly sérüléseket szenvedett, hogy 22 percébe került lejönni a gyorsról. Ezzel 17 pozíciót veszített az összetettben.

A második körben olyan végeredmény született, aminek következtében egál volt az összetettben Evans és Ogier között! 11 szakasz és több száz versenykilométer után egál! Neuville megnyerte a délután mind a két szakaszát, ezzel újra 7 másodpercen belülre került az utolsón ismét élre álló Evanshoz képest.

A trió mögött Loeb áll még mindig az összetett 4. helyén, azonban Lappi ott lohol a francia nyakán az 5. helyen. 6. Rovanpera, aki abszolút felszabadultan versenyezhet olyan különbségek vannak előtte és mögötte is. A finn fiatal mögött a Toyota japán versenyzője áll a 7. helyen.

Borító fotó: twitter.com/SebOgier

Ha tetszett:
fb-share-icon0
Tweet 20